Har nu genomfört några utbildningar till och denna gång på hemmaplan. Hade en viss oro inför detta eftersom det brukar vara lite svårare att utbilda de som känner till en lite, men icke. Dessutom hade denna grupp av deltagare rätt nyligt gått en ledarskapsutbildning via ett större utbildningsföretag, men hade även önskat att få gå den utbildning som HR Nord erbjuder. I utvärderingen av den genomförda ledarskapsutbildningen fick jag 4,79 av 5,0 i betyg av de sju deltagarna, vilket faktiskt är det högsta betyget jag fått sedan jag började utbilda. Även senaste utbildningen i medarbetarsamtal erhöll jag 4,67 och den var också på “hemmaplan”.

Tycker själv att det är viktigt att ha god kvalité på utbildningarna. Antagligen beror det på att jag själv gått ett antal utbildningar under åren som genomförts med dålig pedagogik och utbildare som saknat det riktiga engagemanget. Tänker inte utnämna mig som profet i mitt eget land, men det är kul när deltagarna tycker HR Nords utbildningar är mer givande än de stora drakarnas utbildning.