Var själv kursdeltagare på en retorikutbildning här i Luleå för ett tag sedan. Efter att man själv utbildat en del så är det ännu intressantare att vara elev/kursdeltagare. Utbildning var en repetition av presentationsteknik som jag tidigare gått via NCC, samt med nya inslag av bl a argumentation och bemötande av olika härskartekniker. Som vanligt blev vi deltagare filmade och utvärderades av gruppdeltagarna och kursledaren. Jag valde delar från ledarskapsutbildningen som handlar om konflikter och konflikthantering. Mitt muntliga framträdande fick beröm, men mina PPT var det si och så med. Berättade för kursledare Jenny att jag brukar få bra betyg via utvärderingarna. Hon skrattade och sa att det INTE berodde på mina powerpoint iaf. Så nu håller jag på som bäst att ta bort text från bilderna och försöker hitta ett lämpligt typsnitt utan fötter. Man lär så länge man lever.